Cofnięcie dostępu

Dostęp udzielony aplikacji możesz w każdej chwili cofnąć w ustawieniach danego serwisu:

Cofnięcie dostępu zatrzymuje dalszy dostęp, ale nie usuwa już przechowywanych danych. Aby poprosić o usunięcie, zob. Usuwanie danych lub stronę usuwania danych danej marki.